Cura cu petrol rafinat

Se ia dimineata, pe stomacul gol, o lingurita de gaz dublu rafinat . Dupa o jumatate de ora se manânca. În jumatatea de ora care dureaza pâna la masa, bolnavul trebuie sa stea culcat si sa se roteasca de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stânga si pe partea dreapta pentru ca petrolul sa poata patrunde si în curburile si pliurile gastrice, acela-s lucru se va face si seara. Aceasta reteta se foloseste în tratarea cancerului de stomac si intestinal. Tratamentul acesta dureaza 4 saptamâni .

Rezultatele se vad dupa 10 zile, când bolnavul îsi va reveni si va putea mânca. Pentru acelasi fel de cancer, o mare vindecatoare Bulgara recomanda : se amesteca fagure din ceara de albine cu tuica curata de tara si pelin pisat, pâna se obtine un terci. Se unge partile [locul] bolnav, se acopera cu tifon si se lasa peste noapte. Se repeta pâna la disparitia tumori.
Tratamentul dureaza un an, si este valabil pentru multe feluri de cancer.

Atentie gazul trebuie distilat intre 100 � 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic. A dat rezultate in multe feluri de cancer generalizat, bolnavul fiind foarte slabit si având foarte putine sanse de supravietuire . Se gaseste la rafinaria �Vega� de la Ploiesti, se verifica astfel : se pune în palma si se freaca bine palmele, daca pielea ramâne alba, înseamna ca este bun.

COMMENTS (4)

Buna ziua !

Va rog mult, spuneti-mi de unde pot cumpara acest petrol distilat. Sunt interesata sa cumpar, urgent !
Multumesc anticipat !

Buna.
Mai multe decat scrie in articl nu stim nici noi: se gaseste la rafinaria „Vega” de la Ploiesti.

Răspunde

petrol se gaseste in germania, in farmacie,in cutie de 10 fiole=12 euro .se poate apela la un sofer ,la un comerciant de masini vechi sau alti prieteni

ar putea cineva sa-mi spuna sub ce nume se comercializeaza petrolul distilat in farmaciile din Germania?
Va multumesc mult!

Leave a Comment

Name (required)
Email (required)
Comment (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>