Cura cu petrol rafinat

Se ia dimineata, pe stomacul gol, o lingurita de gaz dublu rafinat . Dupa o jumatate de ora se manânca. În jumatatea de ora care dureaza pâna la masa, bolnavul trebuie sa stea culcat si sa se roteasca de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stânga si pe partea dreapta pentru ca petrolul sa poata patrunde si în curburile si pliurile gastrice, acela-s lucru se va face si seara. Aceasta reteta se foloseste în tratarea cancerului de stomac si intestinal. Tratamentul acesta dureaza 4 saptamâni .

Rezultatele se vad dupa 10 zile, când bolnavul îsi va reveni si va putea mânca. Pentru acelasi fel de cancer, o mare vindecatoare Bulgara recomanda : se amesteca fagure din ceara de albine cu tuica curata de tara si pelin pisat, pâna se obtine un terci. Se unge partile [locul] bolnav, se acopera cu tifon si se lasa peste noapte. Se repeta pâna la disparitia tumori.
Tratamentul dureaza un an, si este valabil pentru multe feluri de cancer.

Atentie gazul trebuie distilat intre 100 � 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic. A dat rezultate in multe feluri de cancer generalizat, bolnavul fiind foarte slabit si având foarte putine sanse de supravietuire . Se gaseste la rafinaria �Vega� de la Ploiesti, se verifica astfel : se pune în palma si se freaca bine palmele, daca pielea ramâne alba, înseamna ca este bun.

Cautari recente:

amiller@lumosengineering com loc:RO, joao p guedes@sapo pt loc:RO, nunessequeira@ptnetbiz pt loc:RO, De unde sa cumpar petrol, azev joao@sapo pt loc:RO, carla explica@sapo pt loc:RO, joao c p@sapo pt loc:RO, joao fradinho@sapo pt loc:RO, joao lou@sapo pt loc:RO, petrol de vanzare, maracajuhoje@terra com br loc:RO, palma pisco@sapo pt loc:RO, moto-palma@sapo pt loc:RO, nilson@pauloncreditos com br loc:RO, finisterra bib@sapo pt loc:RO, grade joao@sapo pt loc:RO, carla_chamusca@sapo pt loc:RO, joao@balilla com br loc:RO, carla acabralseguros@sapo pt loc:RO, enquiry@sungloryshipping com loc:RO, unde pot cumpara petrol, panific esperanca@sapo pt loc:RO, tratament naturist pt candida cu petrol dublu rafinat, petrol dublu rafinat cancer, petrol dublu rafinat pret, Petrol in cancer, petrol rafinat de vanzare, tratament cu petrol dublu rafinat, stavak@iol cz loc:RO, rh@casavb com br loc:RO.

4 Responses

 1. Iulia spune:

  Buna ziua !

  Va rog mult, spuneti-mi de unde pot cumpara acest petrol distilat. Sunt interesata sa cumpar, urgent !
  Multumesc anticipat !

 2. Administrator spune:

  Buna.
  Mai multe decat scrie in articl nu stim nici noi: se gaseste la rafinaria “Vega” de la Ploiesti.

 3. bortes ioan spune:

  petrol se gaseste in germania, in farmacie,in cutie de 10 fiole=12 euro .se poate apela la un sofer ,la un comerciant de masini vechi sau alti prieteni

 4. cristina spune:

  ar putea cineva sa-mi spuna sub ce nume se comercializeaza petrolul distilat in farmaciile din Germania?
  Va multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Zao.ro - de PAM Design
CyberChimps