Aranjarea mesei de Craciun

Felul cum aranjam masa de Craciun are un rol aproape la fel de important ca si mancarea pe care o asezam pe masa. Se stie ca atmosfera, culorile, decoratiunile pot influenta nu numai starea de spirit, ci si pofta de mancare. Va propunem in cele urmeaza trei idei de aranjare a mesei de Craciun.Culoarea asociata in mod traditional cu Craciunul este rosul. Haina lui Mos Craciun este rosie, asa ca multe din decoratiunile de Craciun au imprumutat aceasta culoare: globurile, luminitele si alte decoratiuni pentru brad. La decorarea mesei de Craciun, putem asorta lumanarile, servetelele si alte mici accesorii de masa intr-o atmosfera festiva, plina de veselie si culoare. Un aranjament floral va completa tabloul. Vom folosi o fata de masa alba, pentru a crea contrastul necesar. Rosul este o culoare ce sporeste apetitul, dar este si culoarea pasiunii, astfel ca acest model de aranjare a mesei este perfect pentru o atmosfera intima, pentru un Craciun in doi sa intr-un cerc restrans de prieteni.

Meniul de Craciun va include feluri de mancare vor fi savuroase si imbietoare.

Un alt element simbolic al sarbatorilor de iarna este albul zapezii. Decoratiunile de masa albe se imbina cel mai bine cu argintiul si impreuna sunt puse in valoare de cateva nuante de bleu. Atmosfera astfel creata este foarte eleganta si plina de stil. Se vor potrivi mancaruri suave si gusturi delicate. Ne vom impresiona invitatii prin stil si rafinament.

Auriul este o nuanta imbietoare, potrivita pentru o masa festiva in familie. Il putem imbina atat cu nuante aprinse de rosu, cat si cu linii mai delicate, cum ar fi verdele unei crengute de brad. Vom asorta fie o fata de masa alba, fie intr-o nuanta pastelata de crem sau roz.

Pentru a completa atmosfera de vis, vom aseza masa langa brad, in apropierea semineului impodobit de Craciun si vom aseza pe ea cele mai alese bucate traditionale de Craciun.

Cautari recente:

ventas@unitravels com mx loc:RO, chenzhenyan@sshy cn loc:RO, juliana@bichler com br loc:RO, pombal rol@sapo pt loc:RO, jongyun@mail cna edu tw loc:RO, cmchang@cna edu tw loc:RO, wllu@cna edu tw loc:RO, ccfeng@mail cna edu tw loc:RO, wctiao@mail cna edu tw loc:RO, yjyang@mail cna edu tw loc:RO, n871025@cna edu tw loc:RO, marianamedici@atmosfera com mx loc:RO, lgjeng@cna edu tw loc:RO, _ydsun@mail cna edu tw loc:RO, jykung@mail cna edu tw loc:RO, jykung@cna edu tw loc:RO, julie@mail cna edu tw loc:RO, zhingyi tw@mail cna edu tw loc:RO, registrar@baqai edu pk loc:RO, registrar@uoe edu pk loc:RO, vitoraguiar@telepac pt, vasco medeiros@mail telepac pt loc:RO, sungtao@mail cna edu tw loc:RO, yangth@mail cna edu tw loc:RO, suave-energia@sapo pt loc:RO, slhan@mail cna edu tw loc:RO, yiyang@mail cna edu tw loc:RO, simonlin@vigorhk com loc:RO, rick189@cna edu tw loc:RO, skweng@mail cna edu tw loc:RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Zao.ro - de PAM Design
CyberChimps