12 comentarii
  1. 1.as dori sa stiu ce inseamna SEO probabil mi-a scapat Ma gandesc sa incep vanzari de tot felul, trebue sa stiu cum lucreaza un site asta este prima lectie trebuie sa studies. Va voi cntacta curand. Va multumesc
    1. Search engine optimization (SEO) insemna optimizarea site-ului pentru indexarea lui in motoarele de cautare. Altfel spus daca iti dorecti ca site-ul tau sa apara primul atunic cand cauti pe google ceia ce vinde el, trebuie sa ii faci SEO (Search engine optimization). Promovarea SEO este Sfantul Graal al online-ului. Traficul organic este cea mai ieftina sursa de vizitatori pe care sa ii transformi in clienti.
  2. salut vreau se stiu mai mult pentru site. vreau se fac un site pentru vanzare marketing. pentru toate europa si alte tari care nu sunt la europa. multumesc mult asteap email private.
  3. La un magazin online partea de SEO necesita un efort suplimentar, intrucat sunt multe produse (uneori chiar mii de produse) si adaugarea de text bogat, de sute de cuvinte la fiecare produs in parte atrage un efort semnificativ. De asemenea, functie de platforma magazinului se intampla sa apara foarte multe pagini considerate duplicat. Sa dau un exemplu, ce am vazut pe pagina cu lavoare a unui magazin online http://www.animavision.ro/produse-baie-lavoare-c-6_11.html sunt pagini care pot fi generate automat prin filtrarea produselor. Se genereaza de fiecare data un url nou, iar continutul nu difera foarte mult de la o pagina la alta. Aici intra chestii de programare web destul de avansate pentru a se tine pasul cu cerintele pe partea de seo.
    1. Salut Cristian. La magazinele online nu e nevoie sa scrii descrieri de sute de cuvinte. Pe langa caracteristicile produsului respectiv (date tehnice, dimensiuni, etc), e suficient sa scrii cateva fraze originale (aprox 50-100 cuvinte) care sa aduca ceva original in acel text. Asta poate fi o scurta prezentare a produsului. Poti sa observi ca emag.ro si alte site-uri care se respecta practica aceasta strategie. Ajuta ca descrierea sa aiba 1000-2000 cuvinte dar pentru un magazin mic e destul de costisitor. Foarte mult ajuta si comentariile si review-urile la produse. Bineinteles ca SEO on-page se face si din partea de programare a site-ului. Solutia pentru tine: Poti sa ii spui lui Google ca o pagina este duplicat folosind canonical url: https://support.google.com/webmasters/answer/139066?hl=en Sau, daca consideri ca aceleasi pagini sunt deja indexate cu alte URL-uri, le poti exclude de la indexare cu robots.txt
  4. Salut, Marian mă numesc, vreau să știu cât mai multe despre un site. ..mă ocup cu rochii de mireasa. ..deci vreau să mă informez cât pot de bine. ....multumesc din suflet.
    1. Buna Marian. Sper ca ai gasit informatiile de care aveai nevoie. Ai deja un site? Daca da, poti sa ne trimiti adresa lui sa iti dam cateva idei de optimizare si promovare a lui.
  5. Buna Adrian, La verificarea cu copyscape, imi da ca material duplicat un articol dat de mine ca si comunicat de presa dupa ce am pus articolul respectiv pe site-ul meu. Este o problema asta?
    1. Buna Gabriela. Da, este o problema, "iti furi singura caciula". Scopul penalizarilor Google Panda este inlaturarea continutului duplicat, indiferent daca e scris acelasi articol de tine sau de catre altcineva, pe el nu il intereseaza. Indicat ar fi ca ceea ce publici pe alte site-uri sa ramana doar acolo si ce publici pe site la tine sa ramana doar acolo. 1 articol copiat din 15-20 de articole originale nu e o problema pentru intreg site-ul, doar daca nu te intereseaza ca acel articol sa se indexeze foarte bine din site-ul tau.
  6. Lucruri PE care le poti face chiar tu... Mi-a atras atentia, sorry
  7. Buna , cine ma poate ajuta sa fac un sait de a face bani si ce trebuie sa fac

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =