7 metode cu care sa atragi trafic gratuit pe site

27 comentarii
 1. Interesant articol.
 2. Daca stiam de site ul asta nu mai plateam 90 ron ptr tolba cu.....povesti . Bun de tipar ;)
 3. Super tot ce am citit pana acum. Felicitari!
 4. Multumesc pentru sfaturi. Articol de calitate
 5. Salut, foarte bun acest articol! Consider ca cea mai buna buna varianta de este reprezentata de traficul organic. E adevarat, acest gen de trafic vine foarte greu, insa pe termen lung e cel mai viabil.
 6. Vizitatorii din SM sunt relativ usor de adus, problema e cum ii poti pastra? nici sa mai zic de comenzi. Am incercat zeci de variante, cu mai multe site-uri, diferite abordari, diferite domenii de produse si povestea e cam trasa la indigo, bounce rating undeva la peste 85% ...asta cu site-uri care inregistreaza bounce rating 45 - 55% pentru trafic organic si 30 - 35% pentru trafic din reteaua adwords. Motiv pentru care am cam renuntat, din lipsa de idei :)
  1. Salut Lucian. Aducerea vizitatoriul este unu lucru de rezolvat, pastrarea lor este cu totul altul. Ca sa poti patra vizitatorii pe site trebuie ca site-ul sa fie construit in asa fel incat sa mentina interesul vizitatorilor, sa ofere valoare perceptibila, altfel intradevar, degeaba te chinui sa ii aduci pe site. Tocmai pentru asta am incercat sa tratam separat tehnicile de CRO - optimizarea ratei de conversie si retentie a vizitatorilor, in articole de genul https://zao.ro/cum-sa-vinzi-cu-300-mai-mult-cu-acelasi-trafic-pe-acelasi-site/ sau https://zao.ro/creste-ti-rata-de-conversie-a-abonatilor-cu-60/ si https://zao.ro/cum-sa-obtii-un-client-fidel/ Urmeaza si alte articole le aceiasi tema, tine aproape! Care e site-ul pe care ai vrea sa il imbunatatesti in aceasta directie?
 7. Am inceput sa folosesc si eu aceste metode ,unele chiar ajuta altele sunt periculoase
 8. Interesant acest articol, mai ales ca apare in primele cautari pe google, seo de calitate!
 9. Foarte bun acest articol! Va multumim!
 10. Chiar m-a ajutat foarte mult acest ghid. Voi tine cont de unele sfaturi!
 11. super fain acest post multumesc frumos chiar ave-am nevoie !!!
 12. Multumesc foarte mult pentur acest articol chiar ma ajuta.
 13. Vă mulțumesc pentru informație, super!
 14. De o jumatate de an lucrez la website-ul www.pergole-retractabile.ro sa il aduc pe prima pozitie in Google, iar acest articol ma ajuta sa inteleg cum functioneaza lucrurile. Va multumesc.
 15. Foarte folositor explicativ si la subiect. Multumesc mult. Asta am sa si o fac pentru: https://agendazilei.com
 16. Este un articol foarte bun. Este detaliat destul de bine pentru cine are nevoie de trafic pe site si este la inceput. Cel mai bun trafic din opinia mea este cel din social media (trebuie sa sharezi foarte mult pe grupuri de profil).
  1. Salut. E foarte bine si ce spui tu insa e nevoie in timp sa obtii trafic organic pentru care sa nu trebuiasca sa mai faci ceva zi de zi.
 17. Un articol care merita atentie. Multumesc pentru sfaturi!
 18. Foarte interesant ! Am sa incerc cateva ideii din acerst articol si sper sa-mi reuseasca.
 19. Chiar este nevoie de timp pentru a aduce trafic pe un site, tot ce exista postat in acest articol merita implementat. Multumesc!
 20. Utile informatiile prezentate.Articolul este inca in top cautari chiar si in 2023. Felicitari si multumim!
  1. Buna ziua, va multumim pentru feedback si ne bucuram ca este de folos :)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + twenty =