Cum sa-ti faci un blog in 3 luni din care sa castigi bani?

4 comentarii
  1. Foarte interesant articolul. Am inceput sa scriu si eu de cateva luni un blog si orice sfat este binevenit, mai ales cand este atat de frumos explicat si structrat. Iti las adresa blogul meu si daca mai ai vreun extra-sfat il astept cu mare drag :) Multumesc, Roxana http://choosehappy.eu/
  2. E cam subtire pe blogger degeaba iti faci blog ca de ani de zile am 6 bloguri si am pus link peste tot unde se vorbeste de domenile respective si nu apare in cautare dupa ce am facut sitemap blogul apare pe prima pagina doar la share pe google +! https://unghiiincarnate.blogspot.ro/ de ani de zile google adsense apare ca asteapta probarea! la fel pe youtube!/ as lua domeniu ro daca as vinde cel putin o carte primul lucru asta l-as face dar nici macar gratis nu sa aratat nimeni doritor sa incerce ce am descoperit atat de nebuna e lumea nu stiu ce prefera!
    1. Buna ziua. Asa cum ati vazut ca scrie si in tutorialele de pe blogul nostru (sper ca le-ati citit, daca nu, vi le recomand inainte de toate), pentru ca un site sa fie indexat de catre Google are nevoie de continut text (sa aiba cel putin 3-4 pagini cu peste 300 -400 cuvinte fiecare, cu text original si de calitate, care sa includa si cuvintele cheie targetate, incorporate in text). Asadar pe https://unghiiincarnate.blogspot.ro/ dvs aveti cuvintele cheie doar in titluri si meniuri, in textul de prezentare lipsesc. Recomand sa aveti 1 cuvant cheie la maxim 100 de cuvinte text. Corectati ce v-am spus si sigur veti observa diferenta. Apoi treceti la pasul 2, crearea de link-uri de calitate catre site-ul dvs. Aici https://majestic.com/reports/site-explorer?folder=&q=https%3A%2F%2Funghiiincarnate.blogspot.ro&IndexDataSource=F&scope=subdomain&oq=https%3A%2F%2Funghiiincarnate.blogspot.ro observam ca exista backlink-uri din doar 5 domenii diferite. Incercati sa adunati macar 30-40 domenii din care sa aveti link cu autoritate catre site-ul dvs. Google Adsense va va accepta dupa ce veti avea un numar ok de vizitatori zilnici pe site. Cu privire la conversie, la comenzi pentru cartea dvs, lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Pentru ca cineva sa cumpere o carte cu 25$ trebuie intai sa aiba incredere in cel care vinde, in cel care a scris cartea si in site-ul unde e prezentata. Increderea in online se construieste printr-un site cu un design profesional, cu un landing page care sa convinga, care sa contina elementele obligatorii. Mai multe detaliii despre asta veti gasi aici: https://zao.ro/cum-sa-vinzi-cu-300-mai-mult-cu-acelasi-trafic-pe-acelasi-site/ Va putem ajuta cu crearea site-ului daca doriti. (ex. landing page-uri profesionale: https://situpoti.com/ ) Insa inainte de toate am o scurta comparatie: Dvs doriti sa vindeti inainte de a fi pregatit pentru acest lucru. Este ca si cum ati spune: vreau sa slabesc 10 Kg intai si pe urma o sa tin dieta si o sa fac sport. Lucrurile nu se intampla in aceasta ordine ci un pic invers! Astept raspunsul dvs dupa ce aplicati ideile de mai sus.
  3. Foarte bun articolul! Și eu am un blog https://creatiesieducatie.blogspot.com/?m=1

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 12 =