Cum sa vinzi cu 300% mai mult, cu acelasi trafic, pe acelasi site!

10 comentarii
  1. Nu am crezut vreodata ca treburile astea chiar fac diferenta intre a vinde sau nu. Acum parca am deschis ochii si inteleg altfel cum functioneaza un site. Multumesc mult!
  2. Toate bune si frumoasa, dar eu nu dar LIKE la nimic fara sa imi placa cu adevarat. Daca dau LIKE la un articol, prietenii de pe FB se vor opri din ce fac pentru a vedea ce am recomandat eu. Daca eu dau like-uri "pe nevazute" nu o sa ma mai urmareasca nimeni in curand. Nu este echitabil sa pierd credibilitate pt a putea citi ceva.
    1. Salut Razvan. Iti multumesc pentru observatie. Acum intreg articolul este cu liber acces. Daca vrei sa dai un like voi fi incurajat sa scriu si alte informatii utile incat sa ajutam mai multa lume sa inteleaga "secretele" internet marketing-ului. Multumesc.
  3. Un site bine gandit intradevar aduce clienti nu doar oameni care citesc sa se afle in treaba :))
  4. Imi place mult articolul. Ma ajuta enorm in munca pe care o fac. Sunt informatii pe care nu le-am gasit decat aici in mod gratuit si sunt foarte valoroase. Imbina tehnici de vanzare si optimizarea web.Va multumesc.
  5. foarte bine gandit, simplu si pe intelesul tuturor. imi place!
  6. Mulțumesc ! Informații interesante și utile dar eu încă nu reușesc să-mi fac un site (știu ) nu am încă toate datele necesare pentru a face ceva corect ? poate reușesc să mă descurc totuși , online nu știu cum să-l folosesc! Mă mai documentez poate reușesc .!
  7. Interesant si util , dar eu tot bajbai!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + twenty =