abrix.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Comercializare produse abrazive


http://www.abrix.ro/ este un magazin online creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta, promova si vinde produsele oferite de firma Abrix Sales.

Site-ul dispune de doua meniuri, unul principal, dispus orizontal, si un meniu vertical, situat in stanga paginii.

Pe langa informatiile generale despre activitatea firmei, procesul de cumparare – mai exact, termeni si conditii – si modalitatile de contact, site-ul este prevazut si cu un catalog de produse, organizat pe categorii.

La randul lor, categoriile de produse contin o lista a produselor, care poate fi sortata in functie de nume, pret sau noutate. Utilizatorul are posibilitatea de a adauga produsul direct in cos sau poate accesa butonul de detalii, pentru mai multe informatii despre produsul respectiv. Aceste categorii de produse pot fi accesate si in meniul vertical.

Din acest meniu poate fi acccesata si o bara de cautare, cosul de cumparaturi si contul de utilizator. Totodata, acest meniu contine link-uri de legatura catre sectiunile din meniul orizontal al site-ului.

In ceea ce priveste contul de utilizator, datorita functiei de inregistrare/ autentificare client, acesta ofera posibilitatea administrarii comenzilor de catre client, si permite urmarirea istoricului lor.

Site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din ambele meniuri ale site-ului. Acesta permite transmiterea de mesaje sau intrebari companiei, direct de pe site-ul magazinului.

Cat despre administrarea magazinului online, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care face posibila adaugare,stergerea sau modificarea informatiilor publicate, in pasi usor de urmat, asemanatori adaugarii unei postari pe Facebook.

In plus fata de aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul magazinului online beneficiaza si de servicii de optimizare web. Optimizarea online are o importanta aparte, datorita faptului ca poate creste considerabil rank-ul site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.