adonisdesign.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Productie publicitara


http://adonisdesign.ro/ este site-ul de prezentare al activitatii si serviciilor oferite de firma de productie publicitara Adonis design, din orasul Bacau.

Pe langa prezentarea informatiilor de interes general despre activitatea companiei si serviciile oferite, site-ul de prezentare dispune si de un catalog al serviciilor oferite.

Acest catalog, dispus intr-un meniu special in stanga paginii, este organizat in functie de tipul serviciului oferit. In plus, pagina fiecarei categorii contine delatii si imagini care prezinta si promoveaza serviciile oferite de Adonis design.

Pentru persoanele interesate sa apeleze la serviciile de productie publicitara ale companiei, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular personalizat de solicitare oferta. De asemenea, site-ul este prevazut si cu un formular de contact, pentru oricine doreste sa adreseze intrebari sau mesaje companiei.

Pe langa aceste doua instrumente importante de contact direct, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de Social media. Butoanele specific diverselor retele de socializare redirectioneaza utilizatorii direct catre conturile respective ale firmei.

Informatiile si imaginile de pe site pot fi gestionate si modificate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Intregul proces este la fel de simplu si rapid ca trimiterea unul e-mail.

Pe langa aceste elemente importante ale site-ului de prezentare, acesta beneficiaza de un pachet complet de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.