akychic.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Articole de imbracaminte


http://akychic.ro/ este magazinul online al brandului Akychic, care are ca domeniu de activitate comercializarea de articole de imbracaminte.

Pe langa informatiile generale despre firma si termenii si conditiile site-ului, acesta contine si un catalog al produselor, organizat pe categorii de produse, precum si in sectiuni specifice, dedicate promotiilor si noutatilor.

Fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii specifice despre produs si imagini relevante. In plus, utilizatorii au optiunea de a selecta marimea, precum si de a adauga produsul respectiv in cosul de cumparaturi. De asemenea, aceste pagini dispun si de o sectiune de Recenzii.

Ca modalitati de plata, utilizatorii au posibilitatea de a achita atat ramburs, la livrare, cat si online, cu cardul bancar. Dupa efectuarea comenzii si finalizarea platii, site-ul genereaza automat facturi fiscale, care ii sunt trimite clientului pe e-mail, ca o confirmare a comenzii.

Comenzile pot fi gestionate si urmarite prin intermediul contului de utilizator, care poate fi creat datorita functiei de inregitrare/logare client cu care este prevazut site-ul.

In ceea ce priveste administrarea catalogului de produse, formatul magazinului online permite editarea preturilor si stocurilor in-line, fara a deschide pagina fiecarui produs. In plus, produsele pot fi editate in masa, datorita functiei de import/export al produselor in format excel.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie si un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a paginii.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul magazinului online este special optimizat pentru mobil, dispunand si de o aplicatie pentru telefonul mobil.