alexkft.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Producator de benzi transportoare, elevatoare, cuve


http://www.alexkft.ro/ este site-ul de prezentare al firmei cu acelasi nume. Aceasta firma este specializata in producerea si comercializarea de masini si instalatii pentru transportul si transbordarea cerealelor si marfurilor en-gros.

Site-ul prezinta astfel informatii generale despre companie, precum si despre activitatea acesteia, serviciile si produsele oferite. Aceste informatii sunt dispuse pe categorii relevante, permitand accesarea usoara si rapida a acestora.

Pe langa informatiile utile, site-ul prezinta si imagini si videoclipuri relevante, care scot in evidenta calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, site-ul este prevazut cu o sectiune speciala, dedicate diferitelor categorii de produse oferite de companie, fara a dispune insa de un cos de cumparaturi.

Persoanele interesate sa apeleze la serviciile companiei, pot contacta compania fie prin intermediul datelor de contact afisate, fie cu ajutorul unui formular de contact.

Site-ul poate fi administrat simplu si rapid prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Formatul sau accesibil permite modificarea informatiilor de pe site la fel de usor ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.