altiterm.ro

Tip site

Site de prezentare & magazin online


Domeniu de activitate

Panouri radiante de incalzire


http://altiterm.ro/ este magazinul online al companiei cu acelasi nume, specializata in comercializarea de produse speficice incalzirii ambientale si alternative.

Magazinul online prezinta, in primul rand, informatii generale despre companie, produsele oferite spre vanzare, precum si preturile aferente.

Pe langa aceste informatii, magazinul online este prevazut si cu un catalog de produse. In pagina fiecarui produs exista un buton de adaugare a produsului direct in cosul de cumparaturi.

Comenzile pot fi urmarite si gestionate de client cu usurinta, cu ajutorul functiei de inregistrare/logare client. Acestia au astfel posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator, unde isi pot gestiona activitatea pe site.

Magazinul online este prevazut si cu un Blog, pentru publicarea de articole pe diverse teme de interes din domeniu sau despre produsele oferite spre vanzare. Continutul publicat pe blog poate fi administrat cu usurinta, prin intermediul unui panou de administrare a site-ului.

Magazinul dispune si de un formular de contact, care le permite persoanelor interesate sa contacteze compania direct de pe site.

Aceste servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferit de ZAO Media. Printre acestea se numara si optimizarea SEO on-page, un aspect esential in obtinerea unei indexari bune a magazinului in motoarele de cautare.