amel-industry.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii acoperire cu poliuretan


http://www.amel-industry.com/ este site-ul de prezentare al companiei romanesti producatoare de termostupi, cu acelasi nume. Site-ul de prezentare a fost creat cu scopul de a prezenta produsele oferite spre vanzare de Amel.

Pe langa informatiile si imaginile relevante, menite sa ofere o imagine clara asupra produselor Amel, formatul site-ului ofera posibilitatea accesarii magazinului online al companiei, printr-un singur click. In dreptul fiecarui produs, exista un buton de informatii suplimentare. Prin apasarea acestui buton, utilizatorii sunt redirectionati catre pagina acelui produs din magazinul online.

Un alt buton important este cel de Like. Aflat in coltul din dreapta sus al paginii, acest buton permite acordarea unui Like pe Facebook companiei, direct de pe site.

Tot direct de pe site, persoanele interesate pot lua legatura cu reprezentatii companiei, prin intermediul chat-ului pus la dispozitie, sau al formularului de contact.

Compania pune la dispozitia clientilor, prin intermediul site-ului de prezentare, un formular de creditare. Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze produse Amel dar nu dispun de fondurile necesare, pot obtine o finantare prin completarea unui simplu formular online.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Astfel, administratorii site-ului pot adauga, sterge sau modifica informatiile publicate pe site, simplu si rapid.

Aceste servicii fac parte din pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design. Pe langa acestea, site-ul beneficiaza si de servicii de promovare web, pentru cresterea vizibilitatii companiei in mediul online.