amel-montan.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Produse agroalimentare


http://amel-montan.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Amel-montan, producator de produse agroalimentare provenite de la pasari de carne si oua.

Pe langa informatiile despre companies i serviciile oferite, site-ul de prezentare ofera detalii despre produsele comercializate, organizate in functie de provenienta.

Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului, multumita formatului dinamic al site-ului de prezentare.

Tot pe pagina de inceput a site-ului de prezentare poate fi vizualizata si o derulare de imagini si text, special conceputa pentru a infatisa calitatea serviciilor si produselor oferite.

Site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din meniul principal. In acest mod, vizitatorii isi pot transmite mesajele sau intrebarile direct producatorului.

Site-ul poate fi administrat cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea si editarea continutului de pe site intr-un mod simplu, comparabil cu o postare pe Facebook.

In plus, site-ul beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de ZAO Media. In plus, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, special conceput pentru a permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.