amel-termopane.ro

amel-termopane.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Producator de geamuri termopan, produse specializare si accesorii de tamplarie

http://www.amel-termopane.ro/ este site-ul de prezentare al companiei producatoare de produse specializate si accesorii de tamplarie Amel termopane. Site-ul a fost creat pentru a prezenta serviciile si produsele oferite clientilor, precum si avantajele utilizarii acestora.

Crearea site-ului de prezentare a avut astfel ca scop cresterea vizibilitatii companiei in mediul online prin intermediul unei promovari web eficiente. Acest lucru are ca principal rezultat cresterea renumelui companiei si implicit, a vanzarilor.

Din acest motiv, site-ul de prezentare este prevazut cu un buton denumit ,,Magazin’’, a carui apasare directioneaza vizitatorii catre magazinul online al companiei, cu doar un singur click. Din pagina magazinului online, persoanele interesate pot compara produsele dorite din confortul propriei case.

Pe langa aceasta sectiune, site-ul de prezentare este prevazut si cu un catalog al produselor oferite spre vanzare. In aceeasi ordine de idei, formatul site-ul permite utilizatorilor sa descarce documentatia tehnica specifica produselor oferite, Totodata, vizitatorii se pot bucura si de o sectine de Intrebari frecvente, care ofera raspunsuri la intrebarile privind produsele si serviciile oferite.

Tot cu scopul unei mai bune comunicari cu utilizatorul, site-ul este prevazut cu un chat online, care face legatura directa intre client si companie. Persoanele interesate mai pot contacta firma si prin intermediul formularului de contact incorporat in site-ul de prezentare.

Pentru o apropiere mai stransa intre producator si potentialul comparator, site-ul a fost conceput in asa fel incat sa includa si o sectiune Blog. Aici, administratorul site-ului poate publica cu usurinta articole si informatii utile despre domeniul de activitate, precum si sfaturi in alegerea produselor potrivite.

Un astfel de site dinamic necesita servicii profesioniste de web design, pentru a functiona corespunzator si a se mentine in clasamentele motoarelor de cautare. PAM design este asadar responsabil cu administrarea si mentenanta site-ului, cat si cu optimizarea SEO on-page, pentru o promovare web de impact.