anunturi-info.ro

Tip site

Portal anunturi online


Domeniu de activitate

Anunturi online din domenii diverse


http://www.anunturi-info.ro/ este un portal online ce prezinta o colectie de anunturi din diverse domenii de activitate, completate de imagini reprezentative.

Pe langa aceste anunturi, site-ul prezinta si informatii utile despre serviciile de publicitate puse la dispozitia clientilor, parteneri, termeni si conditii, precum si despre modalitatile de contact.

Persoanele interesate au posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator, datorita functiei de autentificare/inregistrare client a site-ului, pentru a posta diverse anunturi pe site, in baza unui format prestabilit ce permite postarea de informatii de interes, preturi si imagini reprezentative. Aceste anunturi pot fi gratuite, dar si platite, in functie de optiunile alese de utilizator.

Anunturile publicate pe site pot fi accesate din meniul vertical dispus in partea stanga a site-ului, in functie de categoriile din care acestea fac parte. Fiecare categorie de anunturi este organizata, la randul ei, sub forma unei liste, oferind posibilitatea sortarii anunturilor dupa anumite criterii relevante.

Pentru o localizare mai rapida a informatiilor sau anunturilor publicate pe site, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare avansata, care permite cautarea anunturilor dupa o serie de criteria si filtre prestabilite.

Pe langa aceste anunturi, portalul dispune si de un spatiu publicitar, dedicate promovarii acestora, precum si a altor domenii de interes. In plus, site-ul dispune si de o sectiune destinata prognozei meteo din diverse orase.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media. In acest pachet de servicii este inclusa si optimizarea online, menita sa asigure o pozitie optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul a fost construit de ZAO Media pe un format responsiv, care permite accesarea informatiilor de pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil.