artevents.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Organizare nunti


http://www.artevents.ro/  este site-ul de prezentare al agentiei Art Events, o firma specializata in organizarea de nunti. Printre serviciile oferite se numara servicii video, foto, decoratiuni sala, cocarde, gheata carbonica, marturii, casute pentru dar sau pernute pentru inele.

Aceste servicii sunt prezentate intr-un mod dinamic si organizant, putand fi accesate atat dintr-un meniu principal orizontal, cat si dintr-un meniu secundar, plasat in partea inferioara a site-ului de prezentare.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare dispune si de un portofoliu cu imagini ale decoratiunilor realizate, precum si de o galerie media care prezinta alte servicii oferite de agentie.

Aceste galerii foto, la fel ca si informatiile publicate pe site, pot fi administrate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Astfel, se pot adauga sau sterge imagini sau informatii cu usurinta, ca o postare pe Facebook.

Site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate de serviciile companiei si un formular de contact. Astfel, clientii au posibilitatea de a solicita o oferta personalizata direct de pe site.

Site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. Pe langa acestea, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO on-page, esentiale pentru obtinerea unei indexari bune a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un design responsiv, care le permite vizitatorilor sa vizualizeze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.