atimespeed.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Transport marfuri


http://www.atimespeed.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de compania de transport marfuri, Active Time Speed.

Site-ul a fost creat pentru a prezenta compania, serviciile oferite, rutele si utilajele de transport folosite. Informatiile sunt completate de imagini relevante, menite sa scoata in evidenta calitatea serviciilor oferite. Site-ul dispune si de o Galerie foto separata, pentru prezentarea autovehiculelor din dotare.

Aceste informatii pot fi accesate cu usurinta, datorita formatului simplu dar totodata dinamic, al site-ului de prezentare. In plus, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare a informatiilor, menita sa imbunatateasca experienta utilizatorului pe site.

Persoanele interesate de serviciile companiei pot complete si un formular de contact pentru a-si transmite intrebarile sau mesajele direct companiei.

Totodata, site-ul dispune si de un formular de comanda, o componenta importanta a site-ului de prezentare. Astfel, persoanele interesate sa apeleze la serviciile oferite de Active Time Speed, pot complete o cerere online, direct de pe  site, fie ca acceseaza pagina de pe laptop sau de pe un dispozitiv mobil.

Acest ultim aspect este o caracteristica esentiala a site-ului de prezentare. Datorita design-ului sau responsiv, site-ul poate fi accesat fara problem, indiferent de dispozitivul sau browser-ul utilizat.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare. Astfel, imaginile si informatiile publicate pe site pot fi modificate, sterse sau adaugate la fel de usor ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page. In acest mod, se urmareste obtinerea unei bune indexari a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.