avocatisuceava.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii avocatura, cabinet avocat


http://www.avocatisuceava.ro/ este un site de prezentare creat cu scopul de a prezenta si promova serviciile oferite de cabinetul de avocatura Avocati Suceava.

Pe langa informatiile generale, referitoare la activitatea, misiunea si serviciile oferite, site-ul de prezentare pune la dispozitia vizitatorilor detalii referitoare la tarifele acestor servicii, precum si noutati din domeniu.

Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din cel secundar, situat in partea de jos a paginii.

Totodata, vizitatatorul are posibilitatea de a accesa aceste informatii chiar din pagina de inceput a site-ului de prezentare. Aici sunt publicate informatii care prezinta pe scurt activitatea si calitatea serviciilor oferite de cabinetul de avocatura.

In plus, aceasta pagina contine si link-uri de legatura, care redirectioneaza vizitatorii catre sectiunea de contact. Aici, acestia au posibilitatea de a completa un formular de contact, pentru a intra in legatura directa cu reprezentantii cabinetului de avocatura.

Din punct de vedere al administrarii site-ului de prezentare, pe langa serviciile de administrare oferite de ZAO Media, site-ul dispune si de un panou de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice informatiile publicate pe site, ca si cum ar adauga, sterge sau edita o postare pe o retea de socializare.

Un alt element important al site-ului de prezentare este caracterul sau responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, menite sa ii asigure site-ului de prezentare o indexare optima in motoarele de cautare.