be-sure.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Utilizarea sustenabila si reciclarea resurselor


http://be-sure.ro/ este site-ul de prezentare al proiectului BE SURE – Business and Environmental Approach for Sustainable Use and Recovery of Resources – sustinut din fonduri acordate de catre Guvernul norvegian.

Domeniul de activitate al proiectului este, astfel, abordarea economica si de mediu in vederea utilizarii sustenabile si reciclarii resurselor.

Site-ul de prezentare creat de ZAO Media ofera o descriere detaliata a proiectului, acoperind toate punctele de interes privind implementarea si desfasurarea acestuia.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si sectiuni de pagini dedicate si link-uri si recomandari privind utilizarea sustenabila si reciclarea resurselor.

In plus, site-ul de prezentare include si o sectiune de Noutati, unde sunt publicate comunicate de presa, articole, rapoarte si imagini semnificative pentru desfasurarea activitatii proiectului.

Site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de Contact, care pune la dispozitia persoanelor interesate si un formular online de contact.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

In pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media este inclus si design-ul responsiv al site-ului, care permite accesarea acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.