beashop.ro/blog

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Blog atasat magazinului online cu produse pentru unghii


http://www.beashop.ro/blog/ este un blog care apartine magazinului online de produse si accesorii pentru unghii false.

Acest blog a fost creat cu scopul de a spori vizibilitatea magazinului in mediul online. Blogul prezinta, astfel, articole si informatii utile despre unghiile false si tehnicile de intretinere, menite sa creasca interesul pentru acest aspect, precum si pentru produsele comercializate.

Pagina fiecarui articol publicat pe blog dispune de o sectiune de comentarii. Aici, utilizatorii blogului pot adresa intrebari sau chiar initia discutii pe tema articolului respectiv.  In plus, fiecare pagina este prevazuta si cu o bara de social media, care permite distribuirea articolului direct pe Facebook, Twitter sau Pinterest.

Blogul pune la dispozitia vizitatorilor si un formular de contact. Cu ajutorul acestuia, persoanele interesate pot adresa intrebari sau trimite mesaje direct reprezentantilor magazinului online.

O functie importanta a blogului este butonul care redirectioneaza utilizatorii catre magazinul online. Astfel, acestia au posibilitatea de a achizitiona produsele dorite simplu, rapid si in siguranta.

Informatiile publicate pe blog pot fi administrate cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau modifica articolele publicate, ca si cum ar edita o postare pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, blogul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. Un element important al pachetului de servicii oferit este optimizarea web, care are ca scop obtinerea unei bune indexari in motoarele de cautare.