benonesinulescu.eu

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Muzica


http://benonesinulescu.eu/ este site-ul de prezentare al artistului Benone Sinulescu. Site-ul a fost creat de ZAO Media pentru prezentarea si promovarea cantaretului de muzica populara si usoara.

Site-ul prezinta informatii despre viata si cariera artistului, filmele in care acesta a jucat, cartile scrie si documentarele realizate despre el, aparitii in mass-media, premii, distinctii si concertele sustinute.

Aceste informatii sunt completate de o Galerie foto care prezinta momentele importante si reprezentatiile artistice ale cantaretului.

Un instrument important al site-ului este player-ul din sectiunea Cantece, care permite redarea online a melodiilor artistului, organizate in albume.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, care faciliteaza localizarea informatiilor de interes, publicate pe site. Pentru mai multe informatii, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact, alaturi de datele de contact ale artistului.

Un alt element important al acestui site de prezentare este faptul ca ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginior site-ului de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare, care permite adaugarea si stergerea informatiilor si imaginilor publicate, la fel de simplu ca adaugarea sau stergerea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare.