biomoldavia.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Conservarea biodiversitatii


http://www.biomoldavia.ro este site-ul de prezentare al proiectului cofinantat prin fonduri europene, “Conservarea biodiversitatii printr-un management adecvat al ariei natural protejate Moldova Superioara”.

Site-ul prezinta proiectul in mod detaliat, fiind structurat pe mai multe sectiuni relevante. Astfel, site-ul prezinta informatii generale despre proiect, descrierea acestuia, localizare, obiective, precum si noutati si alte informatii de interes.

Site-ul este dotat si cu un Forum dedicat proiectului si problemelor de mediu. Aici, utilizatorii au posibilitatea de a gasi informatii utile sau de a participa la diverse discutii, in functie de subiectul stabilit. Forumul este prevazut cu o functie de intregistrare/logare, care le permite utilizatorilor sa isi creeze un cont pentru a-si gestiona activitatea pe Forum.

Site-ul dispune si de un formular de contact, pe care utilizatorii il pot accesa pentru a transmite un mesaj responsabililor de proiect.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite pe ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page profesioniste, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.