boutiquehannerlschilling.de

boutiquehannerlschilling.de

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Articole vestimentare


http://boutiquehannerlschilling.de/ este magazinul online de articole de imbracaminte al magazinului german Boutique Hannerl Schilling.

Site-ul contine un catalog al produselor oferite spre vanzare, oferind posibilitatea sortarii produselor in functie de preferintele utilizatorilor.

Fiecare produs are o pagina proprie, unde pot fi accesate informatii, imagini, preturi, precum si o sectiune de recenzii. De asemenea, de aici, produsul respectiv poate fi adaugat direct in cosul de cumparaturi, pentru plasarea unei comenzi.

Ca modalitati de plata, site-ul pune la dispozitie atat plata in sistem ramburs, cat si plata online, prin PayPal si DEB Payment.

Comenzile si cosul de cumparaturi pot fi administrate prin intermediul unui cont de utilizator, care poate fi creat datorita functiei de logare/inregistrare utilizator.

Pe langa acest catalog al produselor, site-ul magazinului online pune la dispozitie si un tabel al marimilor, precum si o sectiune de noutati.

Mai mult, alte doua instrumente importante ale site-ului sunt formularul online de contact, precum si bara de Social Media.

Din punct de vedere al administrarii magazinului online, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul dispune si de un panou de administrare usor de utilizat. Acesta permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite, este inclus si serviciul de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.