bstpazaprotectie.ro

bstpazaprotectie.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de paza si protectie


http://bstpazaprotectie.ro/ este site-ul de prezentare al companiei de paza si protectie BEST ART, specializate in furnizarea de servicii pentru protectia, curatenia si design-ul interior pentru locuinte sau locul de munca.

Site-ul de prezentare dispune de o pagina de aterizare, care permite accesul la site prin apasarea sagetii din josul paginii. In plus, aceasta pagina de aterizare dispune de o sectiune de abonare la Newsletter-ul companiei, prin simpla introducere a unei adrese de e-mail.

Odata ajuns pe site, vizitatorul poate accesa informatii despre companie, serviciile oferite, preturile aferente si portofoliul companiei, dispuse intr-un mod dinamic si organizat, in functie de categoriile de interes.

De asemenea, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular online de cerere oferta, care permite contactarea companiei pentru solicitarea serviciilor oferite.  

In plus, site-ul este prevazut si cu un formular online de contact, precum si cu un chat, care permite transmiterea de mesaje sau intrebari, direct de pe site.

Un alt element important al site-ului este sectiunea de Angajari, prevazuta cu un formular online de aplicare la un job in cadrul companiei. Acest formular permite incarcarea si transmiterea CV-ului persoanelor doritoare, direct companiei.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului de pe site, simplu si rapid, similar trimiterii unui e-mail. Pe langa acest panou, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare site, oferite de ZAO Media.

Totodata, site-ul de prezentare are si un caracter responsiv, care permite accesarea informatiilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare web, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.