ciprian-lupan.com

ciprian-lupan.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio de fotografie


http://www.ciprian-lupan.com/  este site-ul de prezentare al serviciilor profesioniste de fotografie oferite de fotograful Ciprian Lupan.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii despre fotograf, activitatea acestuia si serviciile oferite. De asemenea, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, care cuprinde un portofoiu cu fotografiile realizate, organizat pe diverse categorii, in functie de evenimentele surprinse.

Aceasta sectiune poate fi accesata si din pagina initiala a site-ului, alaturi de o Galerie foto cu imagini ale fotografului, conectata la profilul de Instagram al acestuia. In plus, pagina initiala a site-ului prezinta si testimoniale ale persoanelor care au beneficiat de serviciile de fotografie oferite de Ciprian Lupan.

De asemenea, din sectiunea de Contact a site-ului de prezentare poate fi accesat un formular online de contact, care permite trimiterea unei solicitari de oferta.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul sau de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca administrarea unei pagini de Facebook.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign si administrare site, oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site. In plus, ZAO Media ofera si servicii de optimizare web, pentru o indexare optima a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Mai mult decat atat, design-ul responsiv al site-ului permite accesarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.