comunamotca.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Primarie


http://comunamotca.ro/ este site-ul de prezentare al Comunei Motca, din judetul Iasi.

Site-ul prezinta informatii de interes despre comuna, precum si despre activitatea primariei, conducere, statut, organigrama si componenta Consiliului local.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Noutati, unde sunt publicate acte administrative, anunturi si publicatii casatorii.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie Foto, care prezinta comuna si principalele cladiri de interes din Motca.

Mai mult, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu o harta cu imagini din satelit, pentru localizarea comunei, precum si cu un formular online de contact.

Toate informatiile si imaginile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media sunt incluse si servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare online, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de catre utilizatori de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat de catre acestia.