curatenie-menaj.ro

curatenie-menaj.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Curatenie si menaj


http://curatenie-menaj.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor de curatenie la domiciliu oferite de firma CriboClean.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic si organizat, care permite prezentarea informatiilor pe categorii de interes, alaturi de imagini reprezentative, menite sa evidentieze calitatea serviciilor oferite.

Accesul la site se face prin intermediul unei pagini de aterizare, care include o casuta de abonare la Newsletter-ul firmei, prin introducerea unei adrese de e-mail.

Pe langa informatiile despre companie, serviciile oferite si tarifele aferente, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog. Aici, sunt publicate diverse articole si informatii utile despre domeniul de activitate al companiei de curatenie si menaj.

In ceea ce priveste modalitatile de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact.

Cat despre administrarea site-ului, acesta dispune de un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului sau imaginilor publicate, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail. Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare online, menite sa asigure o pozitie optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare, precum si sa creasca vizibilitatea companiei in mediul online.

Nu in ultimul rand, site-ul a fost creat pe un format responsiv, ce permite accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat de catre vizitator.