dentalm.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Cabinet stomatologic


http://www.dentalm.ro/ este site-ul de prezentare al Cabinetului stomatologic Dental M. Crearea site-ului a avut drept scop prezentarea serviciilor oferite de Dl. Dr. Murarasu si echipa sa de profesionisti.

Pe langa prezentarea serviciilor de stomatolog oferite si preturile acestora, site-ul contine si o sectiune de blog, unde sunt publicate articole despre igiena dentara.

Site-ul dispune si de o sectiune de informatii utile, care redirectioneaza utilizatorii catre alte pagini de interes din domeniul stomatologiei.

Informatiile sunt completate de galerii foto relevante pentru fiecare sectiune. Astfel, formatul site-ului ofera posibilitatea incarcarii de imagini oriunde in site, pentru o promovare mai eficienta a calitatii serviciilor oferite.

Site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design. Pe langa acestea,  site-ul poate fi administrat si cu ajutorul unui panou de administrare. Acesta permite editarea continutului publicat pe site, simplu si intr-un timp scurt.

Pe langa aceste servicii, site-ul de prezentare este optimizat SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.