digisat-systems.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Antene satelit, receptoare hdtv


http://www.digisat-systems.ro/ este un magazin online, creat pe o platforma open source, cu scopul de a prezenta si pune spre vanzare produsele comercializate de Digisat Systems. Pe langa head-end-uri, echipamente si statii, compania ofera si servicii de acces la internet.

La o prima vedere a paginii, se evidentiaza meniul principal dispus orizontal, unde pot fi gasite link-uri utile, informatii de interes si modalitati de contact.

Apoi, se observa meniurile din partile laterale ale paginii, care contin in primul rand, un catalog al produselor oferite, un top al produselor si produsele noi.

In plus, de aici poate fi accesat contul de cumparaturi, precum si contul de utilizator – site-ul dispune de o functie de inregistrare/logare client pentru o mai buna gestiune a comenzilor.

Mai mult decat atat, site-ul magazinului dispune si de o functie de abonare la Newsletter, prin intermediul adresei de e-mail.

Nu in ultimul rand, meniurile laterale contin si doua bari de cautare separate – una destinata produselor iar cealalta producatorilor.

Cat despre catalogul propriu-zis al produselor, acesta este organizat pe categorii de produse, oferind detalii despre fiecare produs in parte, precum si o optiune de adaugare in cosul de cumparaturi.

Paginile produselor contin si un buton de solicitare de informatii despre produs, care redirectioneaza utilizatorul catre un formular de contact.

Catalogul de produse este disponibil si in format PDF. Acesta poate fi descarcat prin accesarea sectiunii de Download.

Continutul publicat pe site poate fi sters sau modificat prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa gestionezecu usurinta informatiile publicate pe site.

Aceste servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. In plus, magazinul online este optimizat SEO on-page, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.