dublin-carpetcleaning.ie

dublin-carpetcleaning.ie

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Curatatorie covoare


http://dublin-carpetcleaning.ie/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de curatare de covoare, carpete, tapiterie, capanele si saltele oferite de compania cu acelasi nume, atat companiilor cat si proprietarilor de locuinte.

Site-ul prezinta, astfel, informatii complete despre serviciile oferite, organizate pe categorii relevante, in functie de tipul serviciilor oferite.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii generale despre companie si activitatea acesteia, proiectele finalizate si aria de acoperire.

Informatiile sunt completate de imagini relevante, precum si de un slideshow dinamic cu imagini care scot in evidenta calitatea serviciilor oferite, care poate fi vizualizat de pe pagina de inceput a site-ului de prezentare.

Pentru facilitarea accesului la informatie, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil. In plus, site-ul dispune si de o bara de cautare, care faciliteaza localizarea informatiilor publicate pe site.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular online de contact, precum si o bara de Social Media.

In plus, site-ul dispune de un formular online de solicitare a serviciilor companiei, oferind si o optiune de plata online, prin completarea unui simplu formular online de plata.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, acesta este prevazut cu un panou de administrare care permite gestionarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca gestionarea unei pagini de Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de ZAO Media.

Nu in ultimul rand, pachetul de servicii de webdesign si promovare web include si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.