dublin-floorsanding.ie

dublin-floorsanding.ie

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Slefuire podele


http://dublin-floorsanding.ie/ este site-ul de prezentare al companiei irlandeze cu acelasi nume, specializata in slefuirea de podele si parchet.

Pe langa informatiile generale despre activitatea companiei, serviciile oferite, aria de acoperire si modalitatile de contact, site-ul prezinta informatii detaliate si imagini despre serviciile oferite, organizate pe categorii de servicii, precum si despre echipamentele si produsele utilizate de aceasta.

Acestea pot fi accesate atat din meniul principal si din cel sub forma de lista, dispus in stanga paginii.

In plus, site-ul de prezentare prezinta si informatii despre ultimele proiecte realizate, precum si o Galerie foto care prezinta modul de lucru al companiei si proiectele finalizate.

Din punct de vedere al instrumentelor cu care este prevazut, site-ul pune la dispozitie un formular de contact, precum si un formular online de rezervare, care permite solicitarea serviciilor oferite de companie.  

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.