dublinplumber24hrs.ie

dublinplumber24hrs.ie

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Instalatii


http://dublinplumber24hrs.ie/ este un site de prezentare creat de PAM design cu scopul de a prezenta si promova serviciile oferite de firma irlandeza cu acelasi nume, specializata in instalatii.

Informatiile prezentate pe site, despre activitatea companiei, serviciile oferite, ariile de desfasurare a activitatii, lista de preturi sau proiectele finalizate, pot fi accesate din meniul principal, dispus in header-ul site-ului.

Serviciile oferite dispun si de un meniu propriu, sub forma de lista, plasat in partea dreapta a paginii. Totodata, acestea pot fi accesate si de pe pagina initiala, prin accesarea sectiunilor specifice.

Pe langa aceste informatii, meniul principal include si o sectiune de Feedback, dedicata opiniilor clientilor care au apelat deja la serviciile companiei.

Pentru persoanele interesate, site-ul pune la dispozitie atat un formular de contact, precum si un formular online de solicitare oferta.  Ca modalitati de plata, site-ul de prezentare accepta si plata online, cu cardul bancar.

De asemenea, site-ul dispune si de o casuta speciala in care vizitatorii isi pot introduce numarul de telefon, pentru a fi sunati direct de catre companie.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare include si o sectiune de Blog, accesibila din meniul principal, destinata articolelor referitoare la aspecte importante din domeniu.

Pe langa meniul principal, site-ul dispune si de un meniu adiacent, care contine informatii utile despre ofertele speciale, normele de sanatate si siguranta, precum si o sectiune dedicata persoanelor aflate in cautarea unui job in domeniu.

In ceea ce priveste administrarea acestor informatii, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care permite gestionarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca administrarea unei pagini de Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare online, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.