ecodeltafishing.eu

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Pensiune Delta Dunarii, cazare


http://www.ecodeltafishing.eu/ este un portal de turism care prezinta oferte de cazare, informatii utile despre energia solara si constructia de case ecologice in Delta Dunarii.

Aceste informatii beneficiaza de pagini proprii, care pot fi accesate din meniul principal, sau din sectiunile adiacente, plasate pe lateralele site-ului. Site-ul dispune si de o Galerie foto, care prezinta imagini din Delta Dunarii, precum si o sectiune dedicate partenerilor portalului.

Sectiunea ofertelor de cazare prezinta informatii complete, imagini si tarife ale unitatilor de cazare respective, precum si oferte speciale destinate activitatii de pescuit sau informatii referitoare la transport.

De asemenea, site-ul prezinta si informatii utile despre panourile solare si constructia de case din lemn sau caramida.

Pe langa aceste informatii, site-ul include si o sectiune de recomandari, care contine informatii, imagini sau filmulete de interes.

Pentru mai multe informatii, portalul pune la dispozitia vizitatorilor un formular de contact, ambele putand fi accesate din sectiunea de Contact a site-ului.

In plus, portalul este prevazut cu o serie de instrumente utile, care pot fi accesate din partea dreapta a site-ului. De aici, vizitatorul poate traduce site-ul in limba preferata, poate vizualiza ora exacta, prognoza meteo sau cursul valutar. Nu in ultimul rand, vizitatorul poate localiza informatia cautate, cu ajutorul unei bari de cautare.

Site-ul dispune si de o functie de inregistrare/autentificare client, care permite crearea unui cont de utilizator. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a posta diverse comentarii pe paginile portalului.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite  adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site.

Nu in ultimul rand, portalul beneficiaza de servicii de optimizare web, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.