ekolinea.ro

Tip site

Site de prezentare produse


Domeniu de activitate

Utilaje compactarea deseurilor


http://www.ekolinea.ro/ este un site de prezentare, creat cu scopul de a prezenta si promova serviciile si produsele oferite spre vanzare de compania Ekolinea, specializata  in vanzarea si inchirierea de utilaje de compactare a deseurilor.

Pe langa informatiile generale despre companie si activitatea acesteia, site-ul prezinta in detaliu informatii despre produsele si serviciile oferite.

Aceste informatii sunt organizate intr-un meniu sub forma de lista, situat in dreapta paginii, in functie de tipul produsului si specificatiile sale.

Produsele, dispun, la randul lor, de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii specifice despre produsul respectiv, precum si imagini relevante.

In plus, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Noutati, unde sunt postate articole, informatii utile sau noutati referitoare la domeniul de activitate al companiei.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi localizate cu usurinta, datorita formatului sau simplu si special organizat. Totodata, acestea pot fi identificate si cu ajutorul barii de cautare de care dispune site-ul de prezentare.

Din punct de vedere al administrarii acestor informatii, panoul de administrare a site-ului face posibila gestionarea usoara si rapida a fragmentelor de continut publicate pe site. Acestea pot fi sterse, adaugate sau modificate, cu ajutorul unor pasi simpli, asemanatori trimiterii unui e-mail.

Cat despre modalitatile de contact, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor un formular de contact. Prin intermediul acestuia, persoanele interesate pot apela direct la serviciile companiei, sau ii pot transmite diverse mesaje sau intrebari.

Printre aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, se numara si faptul ca site-ul de prezentare poate fi accesat fara probleme de pe orice tip de dispozitiv mobil. Pe langa caracterul sau responsiv, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare.