electricdesign.ro

Tip site

Site de prezentare & magazin online


Domeniu de activitate

Detectoare de gaz, contoare, etc


http://www.electricdesign.ro/ este un magazin online, creat de la zero de ZAO Media, cu scopul de a oferi spre vanzare produse pentru contorizarea utilitatilor publice si industrial, comercializare de firma Electric Design.

Atractia principala a site-ului o constituie cataloagele de produse, care sunt disponibile atat in format PDF, cat si prin accesarea sectiunilor specifice din meniurile site-ului.

Site-ul dispune si de o functie de sortare a produselor dupa anumite criterii, precum si de o bara de cautare care faciliteaza accesul la informatie.

Fiecare pagina a produselor contine informatii despre produsul respectiv, fisa tehnica, imagini, preturi si disponibilitatea in stoc. Acestea contin si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Pentru a plasa comanda, clientul are la dispozitie plata online cu cardul. In plus, datorita formatului sau unic, site-ul permite generarea automata de facturi proforme si fiscale.

Pe de alta parte, site-ul prezinta si informatii despre activitatea firmei, promotii si noutati, precum si detalii despre modalitatile de contact. In acest sens, vizitatorul are la dispozitie un formular de contact, pentru a-si adresa mesajele sau intrebarile direct companiei.

Site-ul ofera si posibilitatea crearii unui cont de utilizator, care faciliteaza gestionarea comenzilor plasate, precum si urmarirea acestora.

Un alt aspect important al acestui site creat de la zero este faptul ca ofera preturi diferentiale pentru reselleri.

In termeni de administrare si editare, continutul publicat pe site poate fi administrat cu usurinta prin panoul de administrare a site-ului.

Mai mult, formatul site-ului permite importul/exportul produselor pentru editarea lor in masa, cat si editarea preturilor si stocurilor fara necesitatea deschiderii pentru editare a paginilor fiecarui produs.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima in motoarele de cautare.