electrocat.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Instalatii electrice


http://www.electrocat.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, precum si a serviciilor profesionale de instalatii electrice oferite de aceasta.

Prin crearea site-ului, s-a avut in vedere prezentarea si promovarea activitatii si serviciilor companiei intr-un mod cat mai dinamic dar care sa denote in acelasi timp si seriozitate.

Pe prima pagina se poate gasi, in primul rand, un slide show cu imagini representative pentru activitatea companiei, insotite de texte care sa atraga atentia asupra calitatii serviciilor oferite.

Mai apoi, in afara de informatiile generale despre serviciile companiei, care ocupa prima pagina a site-ului, site-ul contine si o sectiune dedicata serviciilor oferite de Electrocat. In plus, site-ul dispune si de o bara de cautare, care faciliteaza gasirea tuturor acestor informatii.

Informatiile sunt completate de o Galerie foto care prezinta echipa si serviciile prestate, cat si de un Portofoliu de prezentare a instalatiilor electrice realizate.

Ca modalitati de contact, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor un formular de contact, precum si o bara de Social Media. Aceasta permite accesarea directa a paginilor create de companie pe retelele de socializare.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Administratorul are astfel posibilitatea de a edita continutul sau de a adauga sau sterge imagini de pe site.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficieaza de un pachet complet de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. Pe langa serviciile de baza de webdesign, site-ul este optimizat SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.