embreise.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Comert cu suplimenti alimentari


http://embreise.ro/ este magazinul online al societatii cu acelasi nume, specializata in importul exclusiv si comercializarea suplimentilor alimentari. Site-ul a fost creat cu ZAO Media pentru a prezenta produsele oferite spre vanzare de Embreise.

Astfel, pe langa informatiile despre companie, obiectivele sale si produsele oferite, site-ul contine si un catalog de produse, organizat pe categorii. Acesta poate fi accesat atat din meniul principal, cat si din cel lateral, sub forma de lista.

Pagina fiecarui produs prezinta, in primul rand, informatii de interes si detalii specifice despre produsul respectiv. In plus, aceasta dispune si de o sectiune de recenzii, precum si de un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Site-ul dispune si de o functie de inregistrare/autentificare client, care permite crearea unui cont de utilizator pentru o mai buna gestiune a comenzilor.

Dupa plasarea comenzii, site-ul genereaza automat facturi proforma, care pot fi achitate la destinatie, in sistem ramburs.

Pe langa acest catalog al produselor, site-ul dispune si de o sectiune de Blog, unde administratorul are posibilitatea de a publica diverse articole sau informatii utile din domeniu. Aceasta sectiune este dispusa si cu o sectiune de comentarii.

In plus, site-ul prezinta si informatii despre termenii si conditiile impuse de magazinul online, precum si o serie de link-uri utile catre alte pagini de interes.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor un formular de contact, care permite contactarea directa a reprezentatilor companiei.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign, oferite de ZAO Media, site-ul magazinului online beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.