emotionparisphotographer.com

emotionparisphotographer.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio de fotografie


http://www.emotionparisphotographer.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor profesioniste de forografie oferite de studioul de fotografie Emotion Paris Photographer.

Site-ul prezinta informatii despre activitatea studioului si serviciile oferite, precum si un portofoiu cu fotografiile realizate, organizat pe diverse categorii.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate articole interesante din domeniul artei fotografice.

De asemenea, sectiunea de Contact a site-ului de prezentare include si un formular online de contact, care permite trimiterea unei solicitari de oferta.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul sau de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca administrarea unei pagini de Facebook.

Pe langa serviciile de webdesign si administrare site oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Mai mult decat atat, design-ul responsiv al site-ului permite accesarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.