energie-alternativa.com

energie-alternativa.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Energie alternativa


http://energie-alternativa.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor si produselor oferite de Stelanni Stef, o companie specializata in oferirea de solutii pentru producerea si economisirea energiei electrice si termice prin surse alternative de energie.

Pe langa informatiile despre activitatea companiei si serviciile oferite, site-ul de prezentare contine un catalog al produselor, organizat pe categorii, in functie de tipul produselor oferite spre vanzare. Site-ul de prezentare ofera informatii, detalii tehnice, imagini si informatii despre preturi pentru fiecare produs.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii despre ofertele speciale ale companiei, precum si alte informatii utile, de interes pentru domeniul de activitate al companiei.

Un element important al acestui site de prezentare este sectiunea dedicata cererii de oferta, care cuprinde doua chestionare si un formular online de comanda.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Pe langa aceste instrumente de webdesign, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta ii permite administratorului sa administreze continutul publicat pe site, asemanator administrarii unei pagini de Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. Pe langa aceste servicii, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO on-page la nivel profesionist, pentru asigurarea unei indexari optime a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, un alt aspect important al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea fara problem a paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.