eofertecazare.ro

Tip site

Portal oferte turistice


Domeniu de activitate

Turism


https://www.eofertecazare.ro/ este un portal online, care permite publicarea de oferte de cazare la pensiuni, hoteluri si vile din Romania, direct de catre proprietarii acestora.

Portalul functioneaza pe un sistem de abonamente, care le permite proprietarilor de pensiuni sa isi creeze un cont de utilizator si sa isi adauge unitatea pe site. Iar ca modalitati de plata, proprietarii isi pot achita abonamentele fie cu cardul bancar, fie de pe telefonul mobil, prin MobilPay.

Astfel, pe pagina fiecarei unitati de cazare, turistii pot accesa informatii referitoare la oferte, facilitati, servicii, tarife, imagini relevante, precum si recenzii postate de alti turisti, care au vizitat unitatile respective.

De asemenea, vizitatorii au posibilitatea de a contacta direct proprietarul pensiunii, prin intermediul unui formular de solicitare oferta, care poate fi accesat de pe pagina fiecarei unitati de cazare.

In ceea ce priveste functionarea si organizarea portalului, acesta contine o harta interactiva a Romaniei, precum si meniuri sub forma de lista, care prezinta oferte pe judete, zone geografice, oferte speciale pentru anumite perioade, ultimele noutati inscrise, un top al destinatiilor, precum si idei de vacanta.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii generale despre serviciile oferite de portal, termeni si conditii si detalii despre abonamente. In plus, portalul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului, precum si de butoane de redirectionare catre paginile de Facebook si Google+ ale portalului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, portalul beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o pozitie optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea facila a informatiilor publicate, indiferent de dispozitivul mobil folosit.