eturistinfo.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Oferte turistice


http://www.eturistinfo.ro este un portal dedicat ofertelor turistice din Romania. Acesta le permite proprietarilor de hoteluri, pensiuni sau vile sa isi posteze ofertele de cazare iar turistilor, sa solicite o rezervare.

Portalul este organizat pe sectiuni diferite, in functie de aspectele de interes. Pentru o accesare mai facila a informatiei, fiecare sectiune este impartita, la randul ei, pe categorii relevante.

Site-ul este prevazut si cu o bara de cautare a ofertelor de cazare in functie de locatie, cat si cu o sectiune de cautare avansata. In plus, portalul dispune si de o harta interactive a Romaniei, care permite cautarea ofertelor de cazare in functie de judetul selectat.

Aceste oferte de cazare pot fi postate direct de catre proprietar, din contul sau de client. Site-ul dispune, asadar, de o functie de inregistrare/logare client, care permite adaugarea si gestionarea ofertelor de cazare.

Pagina fiecarei oferte de cazare prezinta informatii utile despre unitatea de cazare, imagini, recenzii si modalitati de contact.

O trasatura esentiala a portalului este faptul ca permite solicitarea directa a unei rezervari. Accesand butonul specific de pe pagina unitatii turistice, solicitantul este redirectionat catre un formular de solicitare de cazare.

Portalul poate fi accesat de pe orice tip de dispoziti mobil. Design-ul responsiv al acestuia a fost creat de ZAO Media pentru facilitarea accesului la serviciile site-ului.