everpro.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Distribuitor materiale de constructii


http://www.everpro.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Everpro International Construction. Aceasta este un distribuitor international de material de constructie.

Pe langa informatiile despre activitatea si calificarile companiei, oferte si noutati, site-ul de prezentare ofera publicitatii un catalog diversificat de produse.

Fiecare produs are o pagina separata, unde se pot gasi informatii despre produs, precum si alte produse similare. Aceste pagini sunt prevazute si cu o bara de social media, care permite distribuirea paginii respective pe diverse retele de socializare.

Produsele pot fi gasite cu usurinta cu ajutorul unei bare de cautare, plasate in partea dreapta a paginii principale.

Desi nu ofera posibilitatea achizitionarii produselor online, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate informatii despre punctele de lucru, precum si date de contact pentru comanda telefonica.

Site-ul pune la dispozitia utilizatorului si un formular de contact, care permite trimiterea de mesaje sau intrebari companiei, cu un singur click.

Pe langa acest formular, site-ul este prevazut si cu un formular de aplicare la pozitiile vacante ale companiei. Acesta este incorporate in sectiunea dedicata oportunitatilor de angajare si permite incarcarea CV-ului candidatului direct pe site.

Site-ul beneficiaza si de un pachet de servicii de promovare web oferite de PAM design. Unul dintre obiectivele campaniei de promovare online este realizarea unei optimizari SEO on-page eficiente, care sa garanteze o buna indexare a companiei in motoarele de cautare.