evyan.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Scoala de soferi


http://evyan.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de scoala de soferi Evyan Driving School din Marea Britanie.

Pe langa informatiile utile despre activitatea scolii de soferi si serviciile oferite, site-ul contine si galerii foto care prezinta masinile puse la dispozitie, activitatea si studentii sai.

De asemenea, site-ul de prezentare include si o sectiune de Cariere, de unde poate fi accesat un formular online de aplicare la un job.

Pe langa acest formular online, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact destinat persoanelor interesate de serviciile scolii de soferi, precum si cu un formular online de contact pentru parteneriate.

O caracteristica importanta a acestui site de prezentare este sectiunea de Book and Pay. Aceasta prezinta pachetele de servicii oferite si actioneaza ca un magazine online, continand chiar si un cos de cumparaturi.

De pe pagina fiecarui pachet de servicii oferit, utilizatorul este redirectionat catre pagina de check-out a site-ului, prin apasarea butonului de comanda. Aceasta pagina permite rezervarea si plata serviciilor prin PayPal.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o functie de inregistrare/autentificare client, care permite crearea unui cont de utilizator, pentru o mai buna gestiune a serviciilor comandate.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panoul de administrare a site-ului, care permite editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

De asemenea, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, in pachetul de servicii de webdesign este inclus si design-ul responsiv al site-ului, care permite accesarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil.