femeideafaceri.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Prezentare ONG


http://www.femeideafaceri.ro/ este un portal online creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta si promova activitatea si serviciile oferite de Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici și Mijlocii Suceava.

Site-ul prezinta, astfel, informatii generale despre activitatea asociatiei, misiune si organizare, membrii si parteneri, precum si despre manifestari, proiecte implementate, oferte de achizitii si serviciile oferite. In plus, pe site sunt publicate si diverse articole de interes sau noutati din domeniu.

ZAO Media a creat acest site pe un format simplu, care sa afiseze aceste informatii intr-un mod clar si organizat. Site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, pentru localizarea usoara a informatiilor.

In plus, s-a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesul la informatie indiferent de dispozitivul sau browserul folosit.

Pe langa informatiile si imaginile publicate pe fiecare pagina, site-ul dispune si de o sectiune de comentarii, care le permite persoanelor interesate sa adreseze intrebari sau sa-si exprime public opinia vis-à-vis de activitatea asociatiei.

In plus, site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de contact a site-ului. Mai mult decat atat, site-ul dispune si de o bara de Social Media, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile asociatiei pe diverse retele de socializare.

Pe langa acest formular de contact, site-ul ofera posibilitatea inscrierii ca membru in cadrul Asociatiei, prin completarea unui simplu formular de inscriere.

Pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite, site-ul dispune si de un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului si imaginilor de pe site, asemanator trimiterii unui e-mail.

Nu in utimul rand, portalul beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.