focuslight.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Fotograf profesionist


http://www.focuslight.ro/ este site-ul de prezentare al portofoliului si serviciilor fotografice oferite de Gabriel Stanciu, fotograf profesionist.

Site-ul a fost construit in asa fel incat sa fie accesat prin intermediul unei pagini de aterizare. Aceasta prezinta o serie de imagini care reprezinta munca fotografului si care se deruleaza automat.

Totodata, pagina de aterizare contine si doua butoane de redirectionare catre paginile Google+ si Facebook ale lui Gabriel Stanciu.

Pagina principala a site-ului poate fi accesata printr-un simplu click pe numele fotografului, pozitionat in centrul paginii de aterizare.

Aceasta pagina contine doua meniuri sub forma de lista, situate in partea stanga a paginii. Primul meniu prezinta un catalog al fotografiilor realizate de Gabriel Stanciu si este organizat in functie de subiectul fotografiilor.

Pe de alta parte, cel de-al doilea meniu este dedicat informatiilor de interes referitoare la activitatea fotografului, experienta acestuia, proiectele realizate si serviciile oferite.

In plus, acest meniu secundar este prevazut si cu un formular de contact, care permite transmiterea de mesaje sau intrebari direct persoanei principale de contact.

In plus fata de aceste informatii, site-ul include si un link de legatura catre Blogul profesional al lui Gabriel Stanciu. Acest link poate fi accesat din sectiunea Blog, existent in meniul secundar.

Din punct de vedere al gestionarii continutului si imaginilor publicate pe site, site-ul este prevazut cu un panou de administrare usor de utilizat. Acesta permite adaugarea sau stergerea de imagini sau informatii, precum si editarea anumitor fragmente de continut.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site de prezentare cu caracter responsiv. Aceasta trasatura a site-ului permite accesarea sa de pe toate tipurile de dispositive mobile, indiferent de browserul folosit.