fotoprompt.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio de fotografie


http://fotoprompt.ro/  este site-ul de prezentare al serviciilor de fotografie oferite de studioul de fotografie iesean, Foto Prompt.  

Site-ul prezinta informatii despre activitatea studio-ului, precum si despre serviciile oferite. Aceste informatii sunt organizate pe diverse categorii, in functie de tipul serviciului oferit iar fiecare categorie de servicii include si un portofoliu al fotografiilor realizate.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Noutati, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile despre activitatea studio-ului de fotografie.

De asemenea, site-ul de prezentare pune la dispozitie atat un formular online de contact, cat si un formular de contact pentru rezervari.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul sau de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca administrarea unei pagini de Facebook.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign si administrare site, oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site. In plus, ZAO Media ofera si servicii de optimizare web, pentru o indexare optima a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Mai mult decat atat, design-ul responsiv al site-ului permite accesarea si vizualizarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.