funtastikcolours.ro

funtastikcolours.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

After school


http://www.funtastikcolours.ro este site-ul de prezentare al Clubului Funtastik Colours, destinat activitatilor de tip afterschool si programelor de vacanta, precum si altor cluburi si ateliere pentru copii.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea si promovarea activitatii si serviciilor oferite de Funtastik Colours.

Pen langa acestea, site-ul prezinta informatii despre programul de functionare si tarifele institutiei, precum si diverse articole despre activitatea Funtastik Colours sau noutati de interes.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare dispune de un formular de contact, cat si de o sectiune separate pentru inscrieri. Aici, vizitatorii de pe site pot solicita serviciile Funtastik Colours prin completarea unui simplu formular.

De asemenea, site-ului de prezentare este prevazut si cu o Carte de oaspeti. Aceasta le permite clientilor sa-si posteze parerile vis-a-vis de serviciile clubului pentru copii.

Un alt aspect important al site-ului este sectiunea de Cariere. Aici, clubul are posibilitatea de a publica informatii utile si noutati despre oportunitatile de angajare.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media si beneficiaza astfel de servicii de mentenanta si administrare site. Pe langa aceste servicii, ZAO Media a urmarit crearea unui site optimizat si accesibil de pe orice tip de dispozitiv mobil.