furajeagmix.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Furaje pentru animale domestic


http://furajeagmix.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Agrogoldmix, producator si comerciant de furaje pentru animale domestice.

Pe langa informatii referitoare la activitatea companiei si produsele oferite, site-ul de prezentare contine un catalog al produselor oferite spre vanzare, organizat pe categorii, in functie de tipul produselor.

Pagina fiecarui produs contine imagini, informatii specifice, precum si o sectiune de Recenzii, dedicata persoanelor care vor sa isi exprime public opiniile depre produsul respectiv.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta face posibila adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor de pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare site, oferite de ZAO Media. De asemenea, pe langa aceste servicii, ZAO Media ofera si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare online, pentru o indexare optima a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un design responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.