galadesign.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Decoratiuni evenimente


http://galadesign.ro/ este site-ul de prezentare al firmei de decoratiuni pentru evenimente, Gala Design, din Suceava.

Site-ul prezinta informatii despre firma, misiunea si activitatea acesteia. De asemenea, site-ul prezinta serviciile oferite de Gala Design si le ofera clientilor posibilitatea de a-si personalize cererea.

Informatiile sunt completate de galerii foto complete si relevante, care sunt menite sa promoveze calitatea serviciilor oferite.

La sectiunea de Contact, pe langa datele de contact afisate, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor si un formular de contact. In acest mod, clientii pot trimite mesaje sau chiar solicitari de oferta direct firmei.

Tot in sectiunea de Contact, exista un buton pentru Facebook, care permite accesarea directa a paginii de Facebook a Gala Design.

Imaginile si continutul de pe site pot fi administrate cu usurinta cu ajutorul unui panou de adminitrare. Administrarii au posibilitatea de a edita continutul si galeriile foto, la fel de simplu ca trimiterea unul e-mail.

Pe langa acestea, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de promovare online, oferite de PAM design. Optimizarea si promovarea online de impact sunt esentiale pentru o clasare buna in clasamentele motoarelor de cautare.