hanmaria.ro

hanmaria
Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Turism rural


http://hanmaria.ro/ este site-ul de prezentare al Hanului Maria din judetul Neamt. Site-ul prezinta informatii turistice de interes, specifice zonei geografice, precum si detalii despre Hanul Maria si serviciile oferite, inclusive ofertele de cazare si meniurile propuse.

Site-ul este prevazut cu o galerie foto, care prezinta imagini ale localului, unitatilor de cazare si restaurantului. Aceasta galerie poate fi gestionata cu usurinta cu ajutorul unui panou de administrare usor de utilizat. Acest panou de administrare a site-ului permite si editarea continutului publicat pe site, simplu si rapid.

Site-ul dispune si de un tur virtual, pe care utilizatorii il pot accesa, indiferent de dispozitivul sau browser-ul folosit, pentru a face turul virtual al Hanului si imprejurimilor.

Persoanele interesate pot lua legatura cu proprietarii Hanului fie direct, prin folosirea datelor de contact publicate, fie prin completarea unui formular de contact. Acesta poate fi gasit la sectiunea ,,Carte de oaspeti’’. Aici, utilizatorii pot lasa si impresii sau recenzii ale experientelor proprii la Hanul Maria.

Pe langa aceste functii, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare. Aceste servicii sunt oferite de PAM design, si au ca scop realizarea unei promovari eficiente a Hanului in mediul online, pentru a atrage cat mai multi turisti.